✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Prostaat

UITVERKOOP

Prostaat tabletten met Saw Palmetto is goed voor de prostaatfunctie. 70% van alle mannen boven de 45 jaar krijgt ooit problemen met zijn prostaat. De combinatie van ingrediënten in deze formule is goed voor de prostaat en het testosteronniveau. 
Prostaat, dé kracht uit de natuur voor een goede prostaatfunctie.

Meer weten over de prostaat? Lees dan onze blog.

Inhoud: 30 tabletten -  1 per dag.

Ten minste houdbaar tot 30-4-2022
Retourneren niet mogelijk
lees meer

€ 7,50 

- 75% € 29,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Saw Palmetto

Saw Palmetto ofwel zaagpalm is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Het is rijk aan vetzuren en plantsterolen. Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie. Bewijs voor dit gezondheidseffect wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Selenium

Selenium (seleen) is een spoorelement dat voorkomt in de bodem, water en voeding. Selenium heeft positieve gezondheidseffecten, met name door zijn werking als antioxidant en betrokkenheid bij de productie van schildklierhormoon. Selenium kan het volgende betekenen voor jouw gezondheid: Het is nodig voor de productie van schildklierhormonen, Selenium is goed voor een normale kwaliteit van sperma, Het ondersteunt het immuunsysteem, Selenium is goed voor nagels en het haar en Antioxidant helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen

Eigenschappen

Prostaat met Saw Palmetto, zink en selenium is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van de man boven de 45 jaar te behouden:

  • Prostaatfunctie: Saw Palmetto is goed voor het behoud van een goede prostaatfunctie.* 
  • Immuunsysteem: selenium en zink ondersteunen de afweer van het lichaam en hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. 

* Gezondheidsclaim in afwachting Europese toelating 


Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose,  calciumwaterstofsulfiet; kruidenextracten; mineralen; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, polyvinylpyrrolidon; groene coating; antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; stabilisator: vernette natriumboxymethylcellulose. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (1 tablet) bevat:

Mineralen   Hoeveelheid
   %RI*
Selenium (L-selenomethionine)
   55 μg     100%
Zink (zinkbisglycinaat)   15 mg     150%

Natuurlijke extracten
Saw Palmetto-extract (Serenoa repens)    250 mg   **
Reishi mushroomextract (Ganoderma lucidum)     6 mg   **
Pompoenpitextract (Cucurbita pepo)
    75 mg   **

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 


Gebruik

Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Lees altijd het etiket voor gebruik.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - kruiden en mineralen 
Inhoud: 30 tabletten - 1 per dag 

4 van 4 beoordelingen

4.5 van 5 Sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


February 11, 2021 13:26

Fitter en beter uitgerust

Sinds ik Swisse prostaat gebruik is de kwaliteit van mijn nachtrust enorm verbeterd. Ik hoef niet zo vaak meer in de nacht naar het toilet. Al langere tijd gebruik ik Saw Palmetto producten van Holland & Barrett maar die hebben noot zo goed gewerkt. De voordelen van de swisse prostaat met meerder ingrediënten is voelbaar. Het is wel wat duurder maar het werkt veel beter en nu ik mij fitter voel en beter ben uitgerust is mij dat meer dan waard.

July 7, 2021 09:56

Na lang zoeken eindelijk het juiste product gevonden

Heb al verschillende producten voor de prostaat verbetering geprobeerd, maar merk dat deze van Swisse toch wel echt het beste is. Merk dat mijn prostaatfunctie verbetert en plas beter.

March 23, 2021 10:38

Ik wist niet dat dit bestond!

Ik wist niet dat dit product bestond! Ik ben hierop gewezen door een goede kennis. Ik weet nu ook dat het goed is om deze natuurlijke supplementen te slikken om ervoor te zorgen dat je prostaat in goede conditie blijft. Dit kan namelijk afnemen naarmate je ouder wordt. Dan kun je dus niet meer goed uitplassen. Alleen maar kleine beetjes de hele tijd. Ik vind het prettig dat hier geen rommel in zit maar echt een natuurlijk product is.

August 18, 2021 07:55

preventie

Ik gebruik dit preventief. Ik wil graag mijn prostaat gezond houden en een vergrote prostaat voorkomen.