✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

De wetenschap achter Swisse


Ondersteunen van de optimale gezondheid


De natuur blijft Swisse inspireren om verder te zoeken en leider te zijn in innovatie en duurzaamheid.

Ons onderzoek

Omdat het bij Swisse onze belangrijkste focus en drijfveer is om je te helpen bij je zoektocht naar een mooier en gezonder leven, investeren we in onafhankelijk erkend wetenschappelijk onderzoek. Want alleen dan kunnen we de beste vitaminen en supplementen voor je maken.

De wetenschap achter Swisse

We willen wetenschappelijk ondersteunde formules ontwikkelen die gericht zijn op specifieke gezondheidsresultaten.

Hier bij Swisse, is een van onze bepalende principes de ontwikkeling van wetenschappelijk ondersteunde formules die gericht zijn op specifieke gezondheidsresultaten. Een belangrijk onderdeel van onze strategie om het bewustzijn van de bewezen aard van onze producten te vergroten, is door zelf gefinancierde wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. Momenteel zijn we bezig met wetenschappelijk onderzoek naar verschillende van onze producten en publiceren we onze onderzoeksresultaten regelmatig.

Waarom onderneemt Swisse deze inspanningen?

Ten eerste willen we ervoor zorgen dat we de best mogelijke productformules produceren. Ten tweede helpt ons onderzoek ons te onderscheiden van de rest. En tenslotte doen we het om bewijs als basis voor aanvullende gezondheidsmiddelen te bevorderen. En, zoals alle klanten van Swisse weten, helpt het ervoor te zorgen dat wanneer je Swisse producten gebruikt, je de resultaten krijgt die je zoekt.


Bekijk alle producten