✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Onze geschiedenis


Het verhaal van de Swisse zoektocht

Van een bescheiden begin tot een wereldwijd wellnessmerk, Swisse heeft altijd als missie gehad mensen te inspireren om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Inspiratie

Geïnspireerd door de ontwikkeling van natuurlijke producten tijdens wereldreizen in de jaren 60, keerde Swisse’s oprichter, Kevin Ring, terug naar Australië om zijn eigen assortiment plantaardige vintamine-supplementen te ontwikkelen. Kort daarna introduceerde hij het eerste product – pollen tabletten – en het merk Swisse was een feit!

In de loop der jaren groeide het Swisse assortiment, en in 1991 werd de standaard gezet voor multivitaminen met lancering van Swisse Ultivite Vrouw. Vier jaar later met de lancering van Swisse Ultivite Man bevestigde we onze positie als gevestigd Australisch vitaminemerk.

Gezondheid en geluk

Ook al blijven we vandaag de dag groeien en uitbreiden, de beginprincipes van Kevin Ring verliezen we nooit uit het oog: mensen helpen om gezond en gelukkig te blijven leven. Jarenlang hebben we de verste uithoeken van de wereld bezocht om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen en innovatieve concepten te ontwikkelen, wat resulteert in het Swisse assortiment. We kijken er naar uit om onze kennis, ervaring en producten met jou te delen en je zo te helpen in jouw zoektocht naar gezondheid en geluk.


Bekijk alle producten