✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Ons verhaal


De zoektocht gaat verder

Op ontdekkingstocht

Er bestaat een wereld vol wonderen met daarin uitgestrekte, ruwe landschappen met besneeuwde bergen, eeuwenoude velden en mysterieuze, diepe oceanen. Maar sommige mensen worden juist meer geïnspireerd door dat wat achter de horizon ligt. Want in de eindeloze mogelijkheden van het onbekende valt er altijd iets te ontdekken.

Wereldwijde zoektocht

Om deze reden ging Swisse oprichter Kevin Ring in de jaren 60 op een wereldwijde zoektocht naar de meest hoogwaardige ingrediënten. Zoals bloedsinaasappels, gerijpt in de vruchtbare vulkanische aarde van Sicilië. Visolie uit de diepe zeeën rond Peru. En artisjokken uit de eeuwenoude landbouwgrond van Spanje.

Hoogwaardige ingrediënten

Kevin Ring gelooft dat kwalitatieve, hoogwaardige ingrediënten ervoor zorgen dat we elke dag opnieuw het beste uit ons leven halen. En als we maar één kans krijgen in dit prachtige leven, dan willen we er toch alles uit halen wat erin zit?

De natuur inspireert

Tot op de dag van vandaag blijft de natuur Swisse inspireren om verder te zoeken, leider te zijn in innovatie en duurzaamheid en gewoonte uit te dagen. Het inspireert ons om onszelf tot het uiterste te pushen en net daar voorbij. Maar wat ons misschien nog wel het meeste inspireert, is om de wereld te inspireren.

Dit is nog maar het begin

Toen Kevin Ring zijn zoektocht begon, had hij nooit kunnen bedenken waar zijn avontuur hem zou brengen.

Maar we zijn ver gekomen en dit is nog maar het begin. 

Swisse, The Quest Continues