✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Magnesium+

Magnesium+ ondersteunt de spieren en houdt de water- en mineralenhuishouding in balans. Tijdens het sporten verlies je mineralen door te zweten. Belangrijk is om deze tijdig aan te vullen. De zakjes met sinaasappelsmaak zijn makkelijk toe te voegen aan je bidon.

Magnesium+ is gedurende het sporten de ideale ondersteuning voor het lichaam. Het vermindert vermoeidheid en ontspant de spieren.

Inhoud: 12 sachets - 2 per dag.
lees meer

€ 7,50 

- 50% € 14,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Magnesium

Magnesium komt in ons voedsel terecht wanneer het wordt opgenomen uit de grond in producten die we daarna conusmeren. Dit mineraal is in veel verschillende voedingsmiddelen te vinden zoals in plantaardige en dierlijke producten, waaronder spinazie, avocado, volkoren granen, noten, peulvruchten, tofu en vis. Je lichaam neemt maar 20 tot 60% van magnesium op die in je voeding zit. Magnesium is een essentieel mineraal dat goed is voor de gemoedsrust en goed is voor de werking van de spieren.

Kalium

Kalium is een belangrijk mineraal in je lichaam. Het speelt samen met chloride en natrium een rol bij het regelen van de vochtbalans en de bloeddruk. Het mineraal werkt het bloeddruk verhogende effect van natrium tegen en is daarmee goed voor een normale bloeddruk. Kalium komt in bijna alle voedingsmiddelen voor. Het zit in peulvruchten, groente, fruit, aardappelen, brood, vlees en zuivel. Van de kalium in voeding wordt 90% opgenomen. Een kleine appel van 100 gram bevat ongeveer 135 milligram kalium. Kalium speelt een rol bij de werking van onze spieren en is van belang voor het zenuwstelsel

Eigenschappen

Magnesium+ is ontwikkeld om de werking van de spieren te ondersteunen.

  • Spieren: magnesium en kalium zijn goed voor de werking van de spieren en spelen een rol bij het behoud van soepele, sterke spieren.
  • Electrolytenbalans: magnesium biedt ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. 
  • Vermoeidheid: magnesium helpt vermoeidheid te verminderen. 
  • Eiwitsynthese: magnesium speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit. 

Ingrediënten

Zuurteregelaar: citroenzuur; mineralen; vulstof:  sorbitol, natriumcarbonaten; sinaasappelsmaakstof; zoetstof: sucralose; antiklontermiddel: calciumfosfaten. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 sachets) bevat:

Mineralen
  Hoeveelheid
      %RI*
Magnesium (magnesiumoxide)
360 mg   96%
Kalium (kaliumbicarbonaat)
576 mg   29%

*RI: Referentie-Inname

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Twee sachets per dag, met een glas water (250 ml) tijdens of direct na een fysieke inspanning. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement met zoetstof
Inhoud: 12 sachets - 2 per dag 

1 van 1 beoordelingen

4 van 5 Sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


May 10, 2021 09:44

Erg lekker smaakje en helpt goed bij het sporten

Heb al veel verschillende magnesium producten gebruikt, maar deze sachets zijn zeker mijn favoriet. Doordat ik veel en intensief sport is het belangrijk dat ik mijn kracht en energie behoud. De sinaasappelsmaak is erg lekker, dus zeker geen straf om mijn bidon te vullen met de sachets.