✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Energie B-Complex

Energie B-Complex zorgt voor extra energie bij vermoeidheid! Deze compleet hoog gedoseerde B-formule bevat alle B-vitaminen en is aangevuld met groene thee-extracten die het uithoudingsvermogen verhogen.

Inhoud: 40 tabletten - 1 per dag.
lees meer

€ 9,99 

- 50% € 19,99 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

product.keyIngredientTitle.vitamin_b

B-vitamines, in voeding aanwezig in onder meer volkoren granen, fruit, groenten, vlees en zuivel, hebben een grote reeks effecten en zijn van belang voor de normale functie, ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. De wateroplosbare vitamines worden in beperkte mate in het lichaam opgeslagen; dagelijkse inname van voldoende hoeveelheden van deze vitamines is daarom belangrijk. Vitamine B1, B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. Vitamine B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B11) dragen bij aan vermindering van vermoeidheid.

Groene thee

Groene thee (Camellia sinensis) is één van de oudste dranken ter wereld, met name in Japan en China wordt het al jaren gedronken vanwege de overtuiging dat het bijdraagt aan een lang en gezond leven. De theeplant, Camellia sinensis, groeit met name in Zuidoost-Azië. Omdat groene thee ongefermenteerd is, bevat het van nature veel polyfenolen. De belangrijkste polyfenolen in groene thee zijn catechinen. Uit onderzoeken blijkt dat juist deze catechinen zorgen voor de gezondheidsvoordelen. Het is een antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsel. Daarnaast zorgt Groene thee mede voor meer geestelijke energie en is goed voor de concentratie. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Vitamine C

Vitamine C is de meest bekende vitamine. Vitamine C, oftewel ascorbinezuur. De wateroplosbare vitamine is betrokken bij een groot aantal processen in het lichaam. Hierdoor heeft het een verscheidenheid aan gezondheidseffecten in ons lichaam en is het onmisbaar voor de mens. Vitamine C kan je niet zelf aanmaken, je moet het via je voeding binnenkrijgen. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem.

Eigenschappen

Energie B-Complex bevat hooggedoseerde B-vitaminen, aangevuld met groene thee-extracten die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid**:

  • Energie: Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, pantotheenzuur, biotine en magnesium ondersteunen je energieniveau.
  • *Vermindering vermoeidheid: Vitamine B2, B3, B6, B12, C, pantotheenzuur, foliumzuur en magnesium dragen bij aan vermindering van vermoeidheid. 
  • Mentale inspanning: groene thee-extracten zorgen mede voor meer geestelijke energie en zijn positief voor lichaam en geest.** 
**Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Ingrediënten

Kruidenextracten; vulstof: microkristallijne cellulose;  vitaminen; magnesiumoxide; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, polyvinylpolypyrrolidon, vernette natriumcarboxymethylcellulose; bruine coating; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (1 tablet) bevat:

Vitaminen
  Hoeveelheid
      %RI*
Vitamine B1 (thiaminehydrochloride)
19 mg1727%
Vitamine B2 (riboflavine)
19 mg1357%
Niacine (nicotinamide)
36 mg225%
Pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat)
15 mg250%
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride) 
7 mg500%
Vitamine B12 (cyanocobalamine)
27,5 μg1100%
Biotine
180 μg360%
Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur)
266 μg133%
Vitamine C (calciumascorbaat)
120 mg150%

Mineralen
Magnesium (magnesiumoxide)
56 mg
15%

Natuurlijke extracten
Groene thee-extract (Camellia sinensis)
    200 mg   **
- Caffeïne
     60 mg   **
- Polyfenolen
    70 mg   **
Groene thee-extract (Camellia sinensis)250 mg   **
- Theanine
100 mg   **

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.  Dit voedingssupplement bevat 60 mg cafeïne per aanbevolen dagdosering en wordt niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - vitaminen en kruiden
Inhoud: 40 tabletten - 1 per dag 

2 van 2 beoordelingen

4 van 5 Sterren


50%

0%

50%

0%

0%


Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


July 7, 2021 09:58

Fijn product!

Ik sport veel en daarom is het fijn als ik wat extra energie binnen krijg door middel van dit product. Je doet er lekker lang mee en de capsules zijn niet te groot om in te nemen. Zo doorgeslikt!

May 10, 2021 09:39

Goed hulpmiddel voor bij het sporten

Ik ben een fanatieke sporter en kan dan ook een goed hulpmiddel gebruiken voor wat extra energie. Dit product helpt me daar erg goed bij.