✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Waarom Swisse Beauty?


✔  Collageen+ Shots is gekozen tot Product van het jaar 2021

✔ De unieke shots bevatten maar liefst 5100 mg Verisol® Collageen

✔ De combinatie van de 3 beautyproducten geeft jouw de perfecte beauty routine

Hyaluronzuur zorgt voor het behoud van een goede vochtbalans in de huid

Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar doordat de collageen peptiden het natuurlijke collageenniveau in de huid helpt te bevorderen

Stralend van binnenuit

Het Swisse Beauty assortiment bestaat uit 3 premium beauty supplementen die zijn ontwikkeld om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Deze supplementen met hoogwaardige ingrediënten zoals collageen en hyaluronzuur zorgen voor een indrukwekkend resultaat voor vrouwen en mannen vanaf 25 jaar.
Voor een optimale ervaring gebruik je de drie Swisse beauty supplementen samen als aanvulling op een gezonde levensstijl. Zorg ervoor dat je huid, haar en nagels er stralend en verzorgd uitzien met Swisse Beauty.

Het Swisse beauty assortiment bestaat uit:

Swisse Collageen tabletten, Swisse Collageen+ Shots en Swisse Haar Huid Nagels tabletten

Drie supplementen voor een optimaal resultaat:

De Swisse Beauty supplementen bevatten ingrediënten om jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. De producten laten indrukwekkende resultaten zien. Je huid, haar en nagels krijgen een gezonde uitstraling en voelen stevig aan.

De 10-daagse Collageen+ Shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit. De unieke shots bevatten maar liefst 5100 mg Verisol®

Collageen, hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen. Swisse Collageen+ Shots is door het oordeel van duizenden consumenten uitgeroepen tot Product van het jaar 2021. Na het gebruik van de 10-daagse shotkuur, gebruik je de Collageen tabletten om de collageen levels in jouw huid op peil te houden. Met 2600 mcg Biotine, Zink en antioxidanten, zorgen de Haar Huid Nagels tabletten voor een volle bos haar, sterke nagels en een stralende huid van binnenuit.

Hoe lang is het resultaat zichtbaar?

Volgens verschillende wetenschappelijke studies is het resultaat zichtbaar na 4 weken, maar na een dagelijks gebruik van 8 weken is er nog beter resultaat zichtbaar. Wanneer je stopt met het gebruik van de producten, neemt het resultaat af.

Jouw volledige beauty routine in 1 box:

Alles voor jouw ultieme schoonheid van binnenuit. De beauty box bevat een collageenkuur met 10 collageenshots, de Collageen tabletten én de Haar Huid Nagel tabletten!

Shop de Swisse Beauty Box nu en betaal €59 in plaats van €95!

Onze belangrijkste beauty ingrediënten:

Verisol® Collageen, Biotine, Hyaluronzuur, antioxidanten C &E