✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Balance

Verbeter je innerlijke balans met Balance. Bevat Tulsi (holy Basil) om evenwichtig te blijven in stresssituaties*. 
De Magnesium en Vitamine B6 hebben een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en dragen bij aan de geestelijke veerkracht.

Jouw redder tijdens stress en onrust. Vanaf 25+.

lees meer

€ 24,99 

✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Tulsi

Tulsi (Ocimum sanctum), ook wel Holy basil genoemd, wordt al duizenden jaren gebruikt. Tulsi helpt je geestelijke balans te behouden tijdens drukke werkzaamheden en in stresssituaties. Bewijs voor deze gezondheidseffecten wordt nog beoordeeld door de Europese Commissie.

Magnesium

Magnesium komt in ons voedsel terecht wanneer het wordt opgenomen uit de grond in producten die we daarna conusmeren. Dit mineraal is in veel verschillende voedingsmiddelen te vinden zoals in plantaardige en dierlijke producten, waaronder spinazie, avocado, volkoren granen, noten, peulvruchten, tofu en vis. Je lichaam neemt maar 20 tot 60% van magnesium op die in je voeding zit. Magnesium is een essentieel mineraal dat goed is voor de gemoedsrust en goed is voor de werking van de spieren.

product.keyIngredientTitle.vitamin_b6

B-vitamines, in voeding aanwezig in onder meer volkoren granen, fruit, groenten, vlees en zuivel, hebben een grote reeks effecten en zijn van belang voor de normale functie, ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. De wateroplosbare vitamines worden in beperkte mate in het lichaam opgeslagen; dagelijkse inname van voldoende hoeveelheden van deze vitamines is daarom belangrijk. Vitamine B1, B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. Vitamine B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B11) dragen bij aan vermindering van vermoeidheid.

Eigenschappen

Swisse Ultiplus Balance bevat Ocimum tenuiflorum oftewel Tulsi. Tulsi helpt je geestelijke balans te behouden tijdens drukke werkzaamheden en in stresssituaties.*

  • Zenuwstelsel: magnesium speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen
  • Psychologische functie: vitamine B6 draagt bij aan de geestelijke veerkracht. 
*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Ingrediënten

Ocimum tenuiflorum; vulstof: microkristallijne  cellulose, hydroxypropylcellulose; magnesiumoxide; bruine coating; verdikkingsmiddel: vernette natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; pyridoxinehydrochloride. 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevatten:

Vitaminen
   Hoeveelheid
   %RI*
Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride)
   1 mg      71%

Mineralen
Magnesium (magnesiumbisglycinaat)    180 mg     48%

Natuurlijke extracten
Tulsi (Ocimum tenuiflorum)
    600 mg   **

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl  zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - kruiden en mineralen
Inhoud: 30 tabletten - 2 per dag