✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

Anti-aging collageenkuur

Deze Anti-aging collageenkuur bevat de twee producten met de belangrijke en essentiële ingrediënten die de huid verstevigen: Collageen & Hyaluronzuur. Daarnaast bevat het ook antioxidanten om de huid te beschermen tegen invloed van buitenaf.
Beauty Collageen is dé anti-aging van binnenuit. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen vanaf 25 jaar.

Inhoud:
1 x De 10-daagse Collageen+ Shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit.
1 x De Collageen tabletten (30 stuks) bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren. 

lees meer

€ 35,00 

- 50% € 69,98 

Belangrijkste ingrediënten

Verisol® Collageen

De kwaliteit en opneembaarheid van collageen door je huid, wordt bepaald door de molecuulgrootte. VERISOL® bestaat uit zeer kleine peptiden, namelijk 2.000 Dalton. De gemiddelde molecuulgrootte van een collageenpeptide ligt tussen 3.000 en 5.000 Dalton. De gehydrolyseerde peptiden van VERISOL® zijn dus nog kleiner gemaakt. Door dit lage molecuulgewicht is het licht verteerbaar en wordt het gemakkelijker geabsorbeerd en gedistribueerd in het lichaam. Collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van het ouder worden verminderd. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

Eigenschappen

De belangrijkste ingrediënten uit de Collageen  producten zijn Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Verisol Collageen ondersteunt de natuurlijk collageen gehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd.

Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. 
Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.

Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels kunnen worden verminderd.

Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. 

Ingrediënten

COLLAGEEN SHOTS: Gedemineraliseerd water; collageen peptiden; emulgator: sorbitol; zuurteregelaar: citroenzuur; smaakversterker: natuurlijke zoete smaakversterker, natuurlijke perzik, natuurlijke passievrucht; vitaminen; natriumhyaluronaat; verdikkingsmiddel: arabische gom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, druivenpittenextract (Vitis vinifera), zoetstof: sucralose, kopergluconaat.

COLLAGEEN TABLETTEN: Collageen peptiden; vulstof: microkristallijne cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose; coating; natriumhyaluronaat; vitaminen; antiklontermiddel: polyvinylpolypyrrolidon, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; kopergluconaat 

Ingrediënten lijst

COLLAGEEN SHOTS:
De aanbevolen dagdosering (1 shot) bevat:
Vitaminen
   Hoeveelheid
   %RI*
Bètacaroteen  400 μg      50%
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat)12 mg15%
Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat)6 mg α-TE(150%

Mineralen
Koper (kopergluconaat)
   150 μg     15%

Natuurlijke extracten
Druivenpitextract (Vitis vinifera)
    10 mg   **

Overige ingrediënten
Collageen
     5100 mg   **
Hyaluronzuur     115 mg   **

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 
(1 Retinolequivalent

COLLAGEEN TABLETTEN: 
De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevatten:
Ingrediënten
   Hoeveelheid
   %RI*
Collageen   2500 mg      **
Hyaluronzuur
120 mg     **

Vitaminen
Bètacaroteen   13,2 mg     
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat)   80 mg     100%
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)   6 mg α-TE(1     50%

Mineralen
Koper (kopergluconaat)    510 μg  51%

*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 
(1 Retinolequivalent


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik. 

COLLAGEEN SHOTS:
Eén shot per dag, tijdens of direct na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. De shots hoeven niet in de koelkast bewaard te worden.

COLLAGEN TABLETTEN:
Wij adviseren 3 tabletten per dag als je de 50 bent gepasseerd. Ben je jonger, dan kun je minder tabletten gebruiken. Als richtlijn:
✓ Tussen de 30 en 40 jaar: 1 tablet per dag
✓ Tussen de 40 en 50 jaar: 2 tabletten per dag (’s morgens en ’s avonds 1 tablet)
✓ Boven de 50 jaar: 3 tabletten per dag (bij voorkeur 1 tablet ’s morgens en 2 tabletten voor het slapen gaan)
Volgens studies is het resultaat zichtbaar na 4 weken, maar er is een beter resultaat te halen na 8 weken gebruik. Stop je met het gebruik dat zal het resultaat weer minder worden.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

0 van 0 beoordelingen

Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend