✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

6-pack Magnesium voor €19,99

Super aanbieding! Wij geven maar liefst 78% KORTING op 6 potjes Magnesium.

Van €89,94 nu voor maar €19,99!

Dit product bevat magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt samen met vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid.

Tenminste houdbaar tot 28/02/2022

Er is maar een beperkte voorraad dus OP=OP!
lees meer

€ 19,99 

- 78% € 89,94 

Belangrijkste ingrediënten

product.keyIngredientTitle.vitamin_b

B-vitamines, in voeding aanwezig in onder meer volkoren granen, fruit, groenten, vlees en zuivel, hebben een grote reeks effecten en zijn van belang voor de normale functie, ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. De wateroplosbare vitamines worden in beperkte mate in het lichaam opgeslagen; dagelijkse inname van voldoende hoeveelheden van deze vitamines is daarom belangrijk. Vitamine B1, B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en biotine (B8) helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Ze activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. Vitamine B2, B6, B12, niacine (B3), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B11) dragen bij aan vermindering van vermoeidheid.

Magnesium

Magnesium komt in ons voedsel terecht wanneer het wordt opgenomen uit de grond in producten die we daarna conusmeren. Dit mineraal is in veel verschillende voedingsmiddelen te vinden zoals in plantaardige en dierlijke producten, waaronder spinazie, avocado, volkoren granen, noten, peulvruchten, tofu en vis. Je lichaam neemt maar 20 tot 60% van magnesium op die in je voeding zit. Magnesium is een essentieel mineraal dat goed is voor de gemoedsrust en goed is voor de werking van de spieren.

Eigenschappen

Swisse Magnesium bevat magnesiumcitraat, een gemakkelijk opneembare vorm van magnesium die bijdraagt aan het behoud van een goede gezondheid.

Spieren: Magnesium is goed voor de werking van de spieren.
Zenuwstelsel: Magnesium en vitamine B6 zorgen mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.
Energie: Magnesium en vitamine B6 activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen het energieniveau. Ze helpen om vermoeidheid te verminderen. Swisse Ultiplus Magnesium is geproduceerd in Duitsland volgens strenge kwaliteitseisen en bevat belangrijke nutriënten voor het zenuwstelsel en de spieren.

Ingrediënten

Magnesium; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose; coating*; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; vitamine B6.

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (2 tabletten) bevat:

Ingrediënten
   Hoeveelheid
    %RI*
Magnesium (magnesiumcitraat)
300 mg   80%
Vitamin B6 (pyridoxinehydrochloride)
9,5 mg679%

*RI: Referentie-Inname 

Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik.

Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. Hoge doseringen magnesium kan leiden tot lichte maagdarmklachten bij sommige mensen. In dergelijk gevallen wordt geadviseerd om de dosering te verdelen over de dag, minder tabletten in te nemen of de tablet te halveren.

Inhoud – 45 tabletten

0 van 0 beoordelingen

Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend