✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden ✓ Gratis verzending vanaf €25,- ✓ Natuurlijke ingrediënten Shop nu

3-pack Beauty Collageen tabs

Beauty Collageen bevat twee belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen: Collageen & Hyaluronzuur. 

Beauty Collageen is dé anti-aging van binnenuit. Iedereen heeft baat bij extra inname van collageen vanaf 25 jaar.

Zie het kopje 'gebruik' hieronder voor het aanbevolen aantal tabletten per leeftijd, per dag.

Speciale aanbieding! Nu 3x Beauty Collageen tabletten voor €29,99 in plaats van €89,97. Dat is een korting van maar liefst 67%!

lees meer

€ 29,99 

- 67% € 89,97 
✓ Voor 22:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €25,-
✓ Natuurlijke ingrediënten

Belangrijkste ingrediënten

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden.

Verisol® Collageen

De kwaliteit en opneembaarheid van collageen door je huid, wordt bepaald door de molecuulgrootte. VERISOL® bestaat uit zeer kleine peptiden, namelijk 2.000 Dalton. De gemiddelde molecuulgrootte van een collageenpeptide ligt tussen 3.000 en 5.000 Dalton. De gehydrolyseerde peptiden van VERISOL® zijn dus nog kleiner gemaakt. Door dit lage molecuulgewicht is het licht verteerbaar en wordt het gemakkelijker geabsorbeerd en gedistribueerd in het lichaam. Collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke collageengehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van het ouder worden verminderd. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Eigenschappen

De belangrijkste ingrediënten uit de Collageen+ producten zijn Verisol Collageen (Collageen peptiden), Hyaluronzuur en de antioxidanten C, E en Koper. Verisol Collageen ondersteunt de natuurlijk collageen gehaltes in de huid, waardoor de zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd. Collageen houdt de huid elastisch en maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.
Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.


Swisse Beauty Collageen met gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden.

  • Anti-aging: de collageen peptiden ondersteunen de natuurlijke  collageengehaltes in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. 
  • Stralende en elastische huid: hyaluronzuur ondersteunt de  hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. 
  • Oxidatieve schade: vitamine C, E en koper zijn antioxidanten die de  huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling. 

Ingrediënten

Collageen peptiden; vulstof: microkristallijne  cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose; coating; natriumhyaluronaat; vitaminen; antiklontermiddel: polyvinylpolypyrrolidon, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; kopergluconaat 

Ingrediënten lijst

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevatten:

Ingrediënten
   Hoeveelheid
   %RI*
Collageen   2500 mg      **
Hyaluronzuur
120 mg     **

Vitaminen
Bètacaroteen   13,2 mg     
Vitamine C (calcium-L-ascorbaat)   80 mg     100%
Vitamine E (d-alfa-tocoferylsuccinaat)   6 mg α-TE(1     50%

Mineralen
Koper (kopergluconaat)    510 μg  51%


*RI: Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld 
(1 Retinolequivalent


Gebruik

Lees altijd het etiket voor gebruik.
Wij adviseren 3 tabletten per dag als je de 50 bent gepasseerd. Ben je jonger, dan kun je minder tabletten gebruiken. Als richtlijn:

✓ Tussen de 30 en 40 jaar: 1 tablet per dag
✓ Tussen de 40 en 50 jaar: 2 tabletten per dag (’s morgens en ’s avonds 1 tablet)
✓ Boven de 50 jaar: 3 tabletten per dag (bij voorkeur 1 tablet ’s morgens en 2 tabletten voor het slapen gaan)
Volgens studies is het resultaat zichtbaar na 4 weken, maar er is een beter resultaat te halen na 8 weken gebruik. Stop je met het gebruik dat zal het resultaat weer minder worden.

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.  Als je vragen hebt en/of twijfelt of dit product geschikt voor je is, raadpleeg dan een deskundige voor gebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. 

Voedingssupplement - peptiden 
Inhoud: 30 tabletten - 1-3 per dag 

0 van 0 beoordelingen

Beoordeling achterlaten

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend